Uitleg BookThat | BookBoard

Het BookBoard is de plek op BookThat waar iedereen een eigen oproep kan plaatsen. Je kan hier zelf unieke acties aanbieden, afnemen of een oproep plaatsen voor een dienst die je nergens anders kan vinden.

BookThat

BookBoard overzicht

Op het BookBoard kan je zoeken tussen aanvragen, die opzoek zijn naar een bepaalde wens of een speciale actie aanbieden. Klik op de betreffende opdracht om meer details erover te zien.

Het is mogelijk om zelf een BookBoard opdracht te plaatsen door op het witte vlak met ‘opdracht aanmaken +’ te klikken of de ‘+’ in het rode vak.

BookThat

Opdracht aanmaken

Na het klikken op één van de mogelijkheden verschijnt er een pop-up voor het aanmaken van een BookBoard opdracht. Hier kan je vervolgens de gegevens over de dienst invoeren.

Om het meeste uit je opdracht te halen, is het belangrijk dat er zoveel mogelijk informatie met de opdracht wordt mee gegeven. Denk hierbij aan tags, zorg dat alle velden gevuld zijn en zorg voor een mooie afbeelding.

Na het invoeren van de gegevens, titel en afbeelding kan de aanvraag worden geplaatst door middel van de rode knop ‘Plaatsen’. (Indien de aanvraag eerder wordt afgesloten, moeten alle gegeven opnieuw worden ingevoerd)

Maak hier direct een BookBoard opdracht aan

BookBoard aanmaken
BookThat

Reageren op een opdracht

Reageren op een opdracht kan door op de betreffende aanvraag te klikken en vervolgens te drukken op de rode knop met ‘Ik wil mij aanmelden’.

Hier kan je het aanmeldformulier invullen met de gewenste gegevens zodat deze vervolgens kan worden verstuurd door middel van de rode knop ‘versturen’.

Het is mogelijk om maximaal 1x te reageren per opdracht. Om de status van je aanmelding bij te houden, moet je de betreffende opdracht opnieuw bezoeken.

Ga direct naar het BookBoard

BookBoard

Kom je er niet uit?

Neem direct contact op