Ik ben artiest van BookThat

BookThat artiesten, het platform speciaal voor jou als artiest.

BookThat

For the passion of people

Vanaf kleins af aan was ik bezig met muziek. In mijn puberteit verplaatst ik naar het bekende zolderkamertje bij mijn ouders. De eerste keer dat ik muziek begon te schrijven, weet het nog goed. Het was een druilige avond, de regen zijpelde langs het raam. Ik begon te schrijven over wat er in mijn dagelijks leven gebeurde, wat ik voelde, mijn eerste liefdesverdriet en vanaf toen ben ik nummers gaan schrijven. Ik liet het luisteren aan vrienden, begon elke zaterdag te spelen in de dorpskroeg. Deelde af en toe mijn opgenomen video's maar structureel optreden lukte niet. Tot dat ik BookThat ervaarde, het platform waarbij ik structureel een podium mocht pakken en mensen mij gingen erkennen!

BookThat

Wat betekend BookThat voor artiesten?

BookThat is het online platform voor creatieve mensen die van hun passie en talent hun werk willen maken. Een online platform waar iedereen kan werken aan zichtbaarheid & talenten, zodat zij uiteindelijk op hun droompodium komen te staan. Van de lokale bandjes uit de wijk tot de gevestigde namen in ons land, er is plek voor iedereen om te groeien. BookThat is dagelijks bezig om banden te leggen met boekers door heel Nederland, zodat er een constante vraag naar artiesten op ons platform ontstaat.

Join the movement!

Van optreden krijg je nooit genoeg!

Maak je zichtbaar
BookThat

De mogelijkheden van BookThat?

BookThat helpt bij het automatiseren van de zakelijke aspecten. Hierdoor hoef je niet langer meer zelf facturen te maken, achter je geld aan te zitten of contracten op te stellen. Zodat jij via jouw eigen profiel op een overzichtelijke manier je eigen boekingen kan beheren en kan focussen op je passie. Niet voor niets is onze slogan: For the passion of people!

Yes! ik word artiest bij BookThat

Join BookThat Now!

1. Maak gratis een artiestenprofiel

Maak gemakkelijk met een aantal clicks, jouw gratis artiestenprofiel aan en leg de focus op je fans, je passie en je eigen ontwikkelingen.

2. Artiestenprofiel vullen

Vul jou artiestenprofiel met je mooiste foto's, je beste video's en je tofste nummers en laat je zelf zien aan boekers door heen Nederland.

3. Share

Je profiel is klaar en ready om te promoten! Deel ze met jou fans, vrienden of familieleden zorgt dat je profiel opvalt bij de rest van Nederland door middel van views, likes en reviews.

Geniet volop, ga voor BookThat.

Deel jouw verhaal en wij zorgen voor structurele optredens.

Ik laat mij zien!
BookThat

Create your own events

Er meer uithalen dan alleen op een online platform staan? Create your own events, het concept voor jouw als artiest. Als artiest heb jij de mogelijkheid om je eigen locatie uit te zoeken en volle zalen te trekken. Wij bieden diverse locatie aan, bij jou in de buurt of bij de grote namen in Nederland. Als artiest ben je zelf verantwoordelijk voor jouw eigen event, zodra het minimaal aantal tickets bereikt is gaat het event door, dus zorg voor een goede promotie. Wij helpen je natuurlijk ook mee met promoten op onze social media kanalen voor een groter bereik en kans dat jouw event doorgaat. Neem je eigen initiatief!

Create your own Events

Eigen initiatief als artiest

Je eigen podium

met je eigen muziek en fans

Locaties aanbod

Zoek jouw locatie

For the passion of people!

Ik wil optreden!

Ik ben klaar voor het podium en volle zalen.

Meld je hier aan