BookThat top 5 Songs

BookThat Top 5
BookThat Top 5
BookThat Playlist

BookThat Musicvideo Top 5

BookThat

Maya: Blackbird

Op 13-jarige leeftijd schreef ze haar eerste eigen liedje. Sindsdien droomt ze van een leven als artiest. Ze timmert hard aan de weg om haar dromen waar te maken. Sinds 2017 treedt Maya vaak op, eerst lokaal in Veenendaal en nu ook in Ede en Utrecht. In 2020 stond ze in de finale van de internationale Young Songwriter wedstrijd en won ze Kunstbende Utrecht met haar animatiefilm. Het nummer Blackbird heeft Maya geschreven tijdens de eerste lockdown. Ze werd geïnspireerd door wat ze zag bovenkomen in mensen, om ondanks de lastige situatie nader tot elkaar te komen en een steentje bij te dragen aan een mooiere wereld. Ze hoopt dat het nummer hoop en kracht kan bieden om dit te blijven doen in deze uitdagende tijd.

Bekijk hier Maya
BookThat

AVHP - Dit Nou

Op zoek naar een energieke avond voor je evenement? Dan zeggen wij AVHP! Een ruim repertoire met eigen tracks en flows. Bekijk hier de nieuwe bouncy track van AVHP -
Dit Nou.

Boek nu direct AVHP voor jouw feest
BookThat

Adrum: Love/Hate

18 jarige MC, boordevol energie en ervaring. Weet van een stille zaal een springend publiek te maken. Hij heeft al meerdere zalen vol gehad, zoals Doornroosje, Azotod, Speelkwartier en meer. Emotionele muziek met een positieve vibe. Het opkomende talent Adrum is hier mijn zijn nieuwste clip van Love/Hate!

Bekijk Adrum direct
BookThat

Wally Mckey: Stilte In de Stad

STILTE IN DE STAD, neen deze titel is niet bedacht tijdens de coronatijd.
In oktober 2019 zat Wally samen met Kees Tel te brainstormen over een nieuw nummer.
Stilte in de stad schoot door zijn hoofd, waarop Kees de tekst en melodie begon te weven rond deze ene zin.
Wisten beide heren veel op dat moment dat enkele maanden later er een daadwerkelijke stilte in de stad zou komen waarvan het einde steeds in zicht leek maar dan toch weer niet.
“Stilte in de stad” is de opvolger van “Ga niet weg”, het nummer dat uitvoerig aan bod kwam in de TV serie “Ik geloof in mij”.
Bij het maken van deze clip heeft Wally gelukkig zijn vingers niet verbrand. Hij wandelt door een lege stad met enkel maar herinneringen.
Het mag beslist een van zijn beste nummers genoemd worden.
Het nummer is ook te vinden op zijn verzamelalbum BesTo

Boek Wally Mckey voor jouw feest
BookThat

Simone Eversdijk: Ik kan zonder jouw (REMIX)

Simone Eversdijk uit het Brabantse Zevenbergen is een zangeres en songwriter, met een krachtige en warme sound. Haar muziekstijl kan worden omschreven als (Nederlandstalige) popmuziek met een “boodschap”. In korte tijd is Simone er dan ook in geslaagd een zeer breed publiek aan te spreken.

Met haar eigen singles en knallende covers staat ze inmiddels door heel Nederland voor haar optredens. Door haar spontane en open persoonlijk en een dijk van een stem is ze zeer geliefd bij haar publiek. Geen muziekstijl is haar vreemd of het nu Nederlands of Engels, ingetogen of spetterend is, van mooie ballads tot dance, ze weet de juiste snaar te raken bij elke gelegenheid.

Bekijk Simone Eversdijk hier

Contact

Wil jij ook met je nieuwste nummer terecht komen op deze pagina of heb jij andere vragen voor BookThat?

Neem hier contact op: