Uitleg BookThat | Betaling

Alle betalingen van BookThat worden via een online betalingssysteem Stripe verwerkt en uitbetaald. Er moet dus eerst een koppeling met Stripe worden gemaakt voordat er kan worden uitbetaald.

BookThat

Betalen

Nadat een boeking door beide partijen is bevestigd, wordt het mogelijk om het betreffende bedrag te betalen via IDeal of creditcard.
Om de boeking te betalen, moet je eerst via het boekingsoverzicht de boeking opnieuw openen.

In de pop-up die verschrijft is nu de mogelijk tot betalen toegevoegd. Klik op de knop 'betalen' en volg de stappen om de betaling af te ronden. Indien de betaling succesvol is, ontvangen beide partijen een bevestiging dat het betreffende bedrag is overgemaakt naar BookThat.

Bekijk hier direct de status van jouw boekingen.

Boekingen
BookThat

Uitbetalen

Op dit moment betaalt de klant uiterlijk 1 dag voor de betreffende boeking het bedrag aan Bookthat. Indien de boeking naar wens is verlopen en beide partijen geen klachten hebben, wordt de aanbieder binnen 14 dagen uitbetaald. De uitbetaling vind plaats op het rekeningnummer die gekoppeld is aan het Stripe-account.

Vervolgens is de status van de boeking veranderd in het boekingsoverzicht. Zodra deze op betaald staat, is het mogelijk om de betreffende factuur te downloaden.

Is er iets niet duidelijk?

Neem direct contact met ons op