Uitleg BookThat | Account beheer

Het platform BookThat is zo ontwikkeld dat iedereen die zich aanmeldt een account moet aanmaken. Vanuit dit account kan je gebruik maken van het platform en vervolgens diensten aanmaken die je aan kunt bieden aan klanten.

Kies type account

1. Ik wil iemand boeken

Indien je kiest voor het type account 'ik wil iemand boeken', kan je na registratie direct aan de slag op het platform en kan het boeken beginnen.

2. Ik wil geboekt worden

Indien je kiest voor het type account 'Ik wil geboekt worden' , krijg je na registratie de melding dat je een Stripe-account moet koppelen. Verder is nu de mogelijkheid toegevoegd om een dienst aan te maken waarop je geboekt kan worden. Het is ook mogelijk om vanuit dit type account een andere dienst te boeken.

1/2. Wisselen

Het is ten alle tijde mogelijk om via 'Account wijzigen' te wisselen tussen de 2 type accounts. Op het moment dat je het account veranderd naar ik wil iemand boeken, dan worden de diensten van het vorige type account niet meer weergegeven in het aanbod.

Bekijk hier direct je accountgegevens

Account wijzigen
BookThat

Account wijzigen

Indien je aanpassingen wil maken aan de gegevens op je account, dan is dit mogelijk door via het drop down menu te navigeren naar 'Account wijzigen'. Hier kan je switchen tussen het type account, je kunt je contact gegevens aanpassen en je kunt je account aan een Stripe-account koppelen.